Thursday, July 28, 2011

yang berSPONTAN ari ini....


hye kawan2...

jum kite singgah blog mereka yang sempoi nak berSPONTAN hari ni.. 












yang lain mana ni???


ayuh berSPONTAN



maaf terlambat ye semua...
hari ini hari KHAMIS...
ape lagi...
AYUH BERSPONTAN

mane lg SPONTAN2 korang ni???..






Thursday, July 14, 2011

Wednesday, July 6, 2011

Selamat Datang ke Spontaneous Thursday

Hey dan selamat malam blogger-blogger sekalian..hari ini tercipta lah blog untuk Spontaneous Thursday..seperti yang dijanjikan..hehe..sori sangat- sangat kalau ikutkan minggu lepas aku nk buat dah..tapi sekarang baru aku berkesempatan..


Blog ini bertujuan di mana semua ST akan dikumpulkan dan kroang boleh la blog walking kan..mudah kan..nanti bila dah buat entri hanya ping d blog ini je..pihak admin akan susun link-link yang berkenaan supaya tidak menyusahkan kita..apa -apa pun let' rock ST der..yeah!!
There was an error in this gadget